ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΖΑΦΕΙΡΙΔΗ

Βαρύ το πένθος για τον γνωστό ψυχίατρο και επιστημονικό υπεύθυνο του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του ΑΠΘ, Φοίβο Ζαφειρίδη, που θρηνεί τον θάνατο του γιου του, Τηλέμαχου Ζαφειρίδη, ενός εκ των δύο γιατρών του ΓΝΛ που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική χιονοστιβάδα στον Όλυμπο.

Συντετριμμένοι φίλοι και συνεργάτες του στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Ξενώνας Ραψάνης μόνο καλά λόγια έχουν για τον εκλιπόντα που με τον συνάδελφό του Θόδωρο Χατζόπουλο έδιναν τη μάχη κατά του κορωνοϊού από την πρώτη γραμμή.

«Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για τις οικογένειες και των δύο», ανέφερε στη σελίδα συνεργάτης του Προγράμματος, εκφράζοντας τα συναισθήματα των συνεργατών του Φοίβου Ζαφειρίδη.

Ε.Π.

Σ.Σ. Η φωτογραφία από το ρεπορτάζ του paidis.com για την παρουσίαση του βιβλίου του Φοίβου Ζαφειρίδη «Για τις αιτίες και τη θεραπεία των εξαρτήσεων» στο Γενί Τζαμί (9/5/2019) με ομιλητές την Ειρήνη Κουφάκη, Ψυχολόγο, MSc, Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Λάρισας, τον Σωτήρης Λαϊνά, Δρ. Ψυχολογίας, Αναπλ. Επιστημονικό Υπεύθυνο Προγραμμάτων Προαγωγής Αυτοβοήθειας Α.Π.Θ. και τον συγγραφέα, με συντονιστή τον δημοσιογράφο-νομικό Γιάννη Σιούλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ