ΕΞΙ ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΚΑΙ 3 ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Αναστάτωση στο Στόμιο από ράδιο-αρβύλα-Καθαρά τα δείγματα της Νίκαιας Λάρισας

Συνεχίζονται οι δράσεις της Περιφέρειας που σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά στη διενέργεια “Drive Through Testing”, ενώ τα αποτελέσματα της μαζικής δειγματοληψίας με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε Στόμιο σήμερα, σε Πυργετό και Νίκαια Λάρισας χθες είναι τα ακόλουθα:

Στο Στόμιο και σε συνολικό αριθμό 130 δειγμάτων καταγράφηκαν 6 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 4 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 59 έτη.

Στον Πυργετό καταγράφηκαν 3 θετικά δείγματα σε σύνολο 95, ενώ πρόκειται για άνδρες ηλικίας 75 ετών.

Τέλος στη Νίκαια Λάρισας πάρθηκαν συνολικά 113 δείγματα και όλα έδωσαν αρνητικό αποτέλεσμα.

ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

Εξάλλου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com απίστευτες καταστάσεις καταγράφηκαν σήμερα στο Στόμιο Λάρισας, όπου και πραγματοποιήθηκαν rapid tests στο πλαίσιο σχετικών δειγματοληψιών που διενεργεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, καθώς το… ράδιο-αρβύλα έδωσε δεκάδες θετικά δείγματα αναστατώνοντας την ευρύτερη περιοχή!!!

Σύμφωνα με τους… ξερόλες η περιοχή έδινε τουλάχιστον 40 θετικά δείγματα, «είδηση» που οι ανεύθυνοι φρόντισαν να διαδώσουν, με τα τηλέφωνα να παίρνουν φωτιά και πολλούς να θέτουν ακόμη και ζήτημα λειτουργίας των σχολείων.

Προφανώς και η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Περιφέρειας βάζει τα πράγματα στη θέση τους, ενώ καλό θα ήταν οι ανεύθυνοι να μην διαδίδουν ανεξακρίβωτες πληροφορίες που αναστατώνουν τις τοπικές κοινωνίες και θέτουν ανύπαρκτα ζητήματα διασπείροντας τον φόβο στον ήδη κουρασμένο από την πανδημία κόσμο, που παρακολουθεί την εξέλιξη, τηρεί τα μέτρα και αναμένει την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ