ΛΑΡΙΣΑ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΟΥΝΑΡΗ

Θα ισχύσουν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου από τις 7 το πρωί εως τις 4 το απόγευμα

Συνεχίζονται οι εργασίες του Δήμου Λαρισαίων στην οδό Σεφέρη, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου για την ανακατασκευή δρόμων στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, προϋπολ. 4 εκατ. €. Σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό – και με βάση την πρόγνωση που υπάρχει για τις καιρικές συνθήκες – το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 από τις 07:00 έως 16:00 θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Γούναρη (από Νικηταρά προς Ηρώων Πολυτεχνείου).

Η διακοπή είναι απαραίτητη για την εκτέλεση αναγκαίων εργασιών (διέλευση δικτύων οδοφωτισμού και άρδευσης ) στη συμβολή των οδών ΓΟΥΝΑΡΗ – ΣΕΦΕΡΗ – ΒΛΑΧΟΥ.

Για τους λόγους αυτούς θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό  ΓΟΥΝΑΡΗ (από Νικηταρά έως Κεκαυμένου) το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 από ώρα 07:00 έως 16:00

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων που διέρχονται από την οδό ΓΟΥΝΑΡΗ θα τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της  Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας Α.Ε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ