Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΑΔΑΜΟ ΓΚΑΜΠΕΤΑ

Το συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου για το θάνατο του τέως αντιδημάρχου Μακρυχωρίου

Θερμό συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Θωμά Αδάμου Γκαμπέτα, τέως Αντιδημάρχου του πρώην Δήμου Μακρυχωρίου, απευθύνει ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης αναφέροντας: “Ημέρα θλίψης και βαρύ πένθος στο Μακρυχώρι”.

Ο Θωμάς Αδάμος Γκαμπέτας, ένας άνθρωπος της προσφοράς που έδωσε πολλά στον τόπο μας, δεν είναι πια μαζί μας. Υπηρέτης της αυτοδιοίκησης και Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Μακρυχωρίου, αφήνει πίσω του έργο μεγάλης προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο δήμος Τεμπών τον αποχαιρετά με ένα ‘ευχαριστώ’».

Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου

Σχετικό ψήφισμα για το θάνατο του Θωμά Αδάμου Γκαμπέτα εξέδωσε και το δημοτικό συμβούλιο Τεμπών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών συνήλθε σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 σε έκτακτη συνεδρίαση, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Μανώλη, έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο του τέως Αντιδημάρχου του πρώην Δήμου Μακρυχωρίου Θωμά Αδάμου Γκαμπέτα, εκδίδοντας ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

Για τον αδόκητο χαμό του συντοπίτη μας, τέως Αντιδημάρχου του πρώην Δήμου Μακρυχωρίου, Θωμά Αδάμου Γκαμπέτα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών αποφασίζει ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και συμβολικός αριθμός μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων, στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκ μέρους του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και του Κοινοτικού Συμβουλίου Μακρυχωρίου.

4. Να κυματίσει μεσίστια η Σημαία στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι σε ένδειξη πένθους κατά την ημέρα της κηδείας του.

5. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ