ΠΛΗΡΗΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ

Παντελώς ανεπαρκείς αποδεικνύονται τόσο ο σχεδιασμός όσο και το ύψος της χρηματοδότησης για το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα της κυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο ήλθε δήθεν για να διορθώσει κακώς κείμενα του “Φιλόδημου” αλλά σήμερα με αρκετή καθυστέρηση είναι αλήθεια έρχεται να βαδίσει στα χνάρια του προγράμματος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη και κυβερνητικά στελέχη (μετά και τον ανασχηματισμό) δεν διστάζουν να στραφούν κατά του «Τρίτση» εξαίροντας τον “Φιλόδημο” επισημαίνοντας πως το πρόγραμμα που έστησε ο πρώην υπουργός Τ. Θεοδωρικάκος συν τοις άλλοις δημιουργεί καθυστερήσεις με κίνδυνο να χαθούν έργα.

Πλήρης η δικαίωση αυτοδιοικητικών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του πρώην δημάρχου Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση, που από νωρίς «διέγνωσε» το πρόβλημα και υποστήριζε ότι οι κυβερνητικοί πειραματισμοί και τα εφευρήματα Θεοδωρικάκου θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στους δήμους και θα καθυστερήσουν σημαντικά αναπτυξιακά έργα.

«Τα’λεγε ο Σαρχώσης, τώρα τρέχουν να τα… μαζέψουν ορισμένοι ψελλίζοντας πως δεν είχαν την απόλυτη γνώση των λεπτομερειών», σχολίασε ο Τυρναβίτης.

Στερνή μου γνώση που λέει ο λαός, μα και πλήρης η δικαίωση για τον πρώην δήμαρχο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ