ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ. ΣΤΟΥΣ 2 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ένωσης νοσοκομειακών γιατρών της Λάρισας

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την θλίψη, τον θρήνο και την οδύνη που βιώνουμε όλοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με την απώλεια των δύο σπουδαίων συναδέλφων.
Πρόκειται για ιατρούς οι οποίοι ξεπερνούσαν τις έννοιες της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ανιδιοτέλειας. Οι δύο συνάδελφοι μας δίδαξαν με τις γνώσεις τους και τις ικανότητες τους. Με ανθρωπιά και αυταπάρνηση υπερέβαλαν εαυτούς κάθε ημέρα σε υψηλής ποιότητας απαιτητικό κλινικό έργο για την σωτηρία αρρώστων χωρίς περιορισμούς ωραρίων και κόπωσης.

Ο Τηλέμαχος Ζαφειρίδης ήταν ο ακάματος κλινικός δάσκαλος της εντατικολογίας και η ψυχή της Μ.Ε.Θ. Ατρόμητος, με όλες τους τις δυνάμεις έδωσε την μάχη της πανδημίας εμπνέοντας όλους τους συναδέλφους με το επιστημονικό του κύρος και την αφοσίωση του στην προστασία της ζωής.

Ο Θοδωρής Χατζόπουλος υπήρξε ο άριστος επιστήμονας, ο μάχιμος αναισθησιολόγος της πρώτης γραμμής, ο πυλώνας του Τμήματος Αναισθησιολογίας. Στην πανδημία πρώτος έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία της COVID – ΜΕΘ με απαράμιλλη συμβολή στην διάσωση βαρέως πασχόντων.

Άριστοι γονείς και σύζυγοι, άνθρωποι και μαχητές σε κάθε πλευρά και εκδήλωση της ζωής.

Τραγική η απώλεια για τις οικογένειες τους, δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνουν στο Ε.Σ.Υ και στο υγειονομικό γίγνεσθαι του Νομού και της Περιφέρειας.

Το Δ.Σ της Ένωσης Νοσηλευτηρίων Κέντρων Υγείας Λάρισας (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ) και όλοι οι συνάδελφοι συντετριμμένοι εκφράζουμε τα εγκάρδια, ειλικρινή συλλυπητήρια μας και την αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες των πρόωρα και αναπάντεχα αποβιωσάντων Θοδωρή Χατζόπουλου και Τηλέμαχου Ζαφειρίδη.

Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Η στάση ζωής σας αποτελεί παράδειγμα για όλους τους συναδέλφους.

Το Δ.Σ της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ αποφάσισε την κατάθεση στεφάνων στην μνήμη των αείμνηστων συναδέλφων και παρουσία στις εξόδιες τελετές.

Δ.Σ της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ