ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Κηδεύτηκε ο Τ. Ζαφειρίδης – Αύριο η κηδεία του Θ. Χατζόπουλου – Συγκινητικές οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Ο τραγικός επίλογος για τον έναν εκ των δύο άτυχων γιατρών που καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στον Όλυμπο γράφτηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στη Λάρισα, που αποχαιρέτησε σε κλίμα οδύνης τον παθολόγο-εντατικολόγο του ΓΝΛ Τηλέμαχο Ζαφειρίδη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας, ενώ αύριο Σάββατο 30 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι θα γίνει στην Αγιά- τόπο καταγωγής του- η κηδεία του αναισθησιολόγου Θεόδωρου Χατζόπουλου, από τον ιερό ναό των Αγίων Αντωνίων.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τους 2 γιατρούς που έδιναν μάχες για την ανθρώπινη ζωή στη ΜΕΘ του ΓΝΛ και χάθηκαν τόσο άδικα στο βουνό των θεών.

Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον τραγικό θάνατο του Τηλέμαχου Ζαφειρίδη από τη Λάρισα και του Θεόδωρου Χατζόπουλου από την Αγιά, νέων ανθρώπων, πατεράδων μικρών παιδιών και γιατρών, που τους τελευταίους μήνες βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορονοϊό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους των εκλιπόντων, στους συναδέλφους τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς και σε όλη την ιατρική κοινότητα και τις κοινωνίες της Λάρισας και της Αγιάς. Την τεράστια θλίψη για τον άδικο χαμό τους συνοδεύει η βαθιά ευγνωμοσύνη όλων μας για την ανεκτίμητη προσφορά τους.

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων για τον θάνατο των δύο γιατρών που παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στον Όλυμπο αναφέρει τα εξής:

Η κοινωνία της Λάρισας θρηνεί για την τραγική απώλεια των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Τηλέμαχου Ζαφειρίδη και Θεόδωρου Χατζόπουλου, που έχασαν τη ζωή τους στον Όλυμπο.

Οι αδικοχαμένοι γιατροί βρίσκονταν στην πρώτη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας προσφέροντας πολλά στους συμπολίτες μας. Το κενό που αφήνουν είναι δυσαναπλήρωτο.

Τους αποχαιρετούμε με θλίψη και οδύνη.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους, στην οικογένεια του Γενικού μας Νοσοκομείου και στην ιατρική κοινότητα.

Η 5η ΥΠΕ

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, για τον θάνατο των δυο γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Τηλέμαχου Ζαφειρίδη και Θεόδωρου Χατζόπουλου, αναφέρονται τα εξής:

Η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ εκφράζει την ειλικρινή θλίψη της και οδύνη μετά από την τραγική είδηση της απώλειας των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Τηλέμαχου Ζαφειρίδη και Θεόδωρου Χατζόπουλου.

Το κενό που αφήνουν πίσω τους είναι δυσαναπλήρωτο για το Νοσοκομείο και την πόλη της Λάρισας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΛ

Η οικογένεια του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας πενθεί την απώλεια δύο όμορφων ανθρώπων, δύο εξαιρετικών επιστημόνων ιατρών! Άδικο για όλους μας, για τις οικογένειες τους, τις συζύγους και τα παιδιά τους, άδικο για τους ασθενείς τους, άδικο για τους συναδέλφους τους, άδικο γιατί η προσφορά τους στον συνάνθρωπο έμεινε ημιτελής. Ήταν άνθρωποι που ζούσαν οριακά την κάθε στιγμή της ζωής τους την απολάμβαναν και απλόχερα την χάριζαν στους ασθενείς τους. Οριακά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας οριακά και στα χειρουργεία, ξεγελούσαν τον θάνατο και χάριζαν ζωή. Ευεργέτησαν πολλούς συναθρώπους τους και είχαν μπροστά τους πολύτιμο έργο να προσφέρουν.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και στους οικείους τους!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΓΝΛ

Την βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό των εκλεκτών συναδέλφων ιατρών Τηλέμαχου Ζαφειρίδη και Θεοδώρου Χατζοπούλου, εκφράζει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Με το υψηλό ήθος και την εντιμότητα που τους διέκρινε υπηρέτησαν την ιατρική επιστήμη.

Η απώλειά τους αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά τους και στον ιατρικό χώρο.

ο Σύλλογος απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και στους οικείους τους.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ