Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “ΚΑΡΕΛΑΣ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Και η 1η εβδομάδα του Φεβρουαρίου είναι εβδομάδα προσφορών για το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο που συνεχίζει στους γνώριμους ρυθμούς, οι οποίοι το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, ακολουθώντας την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 01/02 έως Σάββατο 06/02 είναι:
Χοιρινό ψαχνό 3,89€/κιλό.
Μπριζόλες χοιρινές κόντρα 3,79€/κιλό.
Μπριζόλες λαιμού χοιρινές 3,69€/κιλό.
Σνίτσελ χοιρινό 3,99€/κιλό.
Κότσι χοιρινό 2,99€/κιλό.
Σπάλα χοιρινή με κόκκαλο για μαγείρεμα ή τηγανιά 2,99€/κιλό.
Πανσετα χοιρινή 3,99€/κιλό.
Μοσχαρακι ψαχνό από Ραψάνη Λάρισας 7,49€/κιλό.
Μοσχαρακι με κόκκαλο Ραψάνης 4,49€/κιλό.
Κιμάς αναμεικτος 5,49€/κιλό.
Ζυγούρι ή πρόβατο χεράκι ή μπούτι 3, 99€/κιλό.
Αρνί και κατσίκι γάλακτος ολόκληρο 5,69€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 3,49€/κιλό.

Αυτή την εβδομάδα στο κατάστημα θα βρείτε χοιρινά από Ν. Αγχιάλο Βόλου, αρνιά από τη Μητρόπολη Καρδίτσας, πρόβατα από την Αγιά Λάρισας, μοσχάρια από τη Ραψάνη Λάρισας, γίδια από τα Κανάλια Βόλου, Κατσίκια από το Σκλήθρο Αγιάς. Τα κοτόπουλα που θα βρείτε στο κρεοπωλείο είναι από τις φάρμες Πίνδου, Αμβροσιάδη και Κακανούδη από Ν. Καρυές Λάρισας.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com