ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΣΥ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ

Τα Κέντρα Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης – Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας και Καρδίτσας δια των εκπαιδευτικών του Τομέα Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στο πλαίσιο των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους σχετικά με την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και της εξ αποστάσεως υποστήριξης των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων,  διοργανώνουν το επόμενο διάστημα τις παρακάτω δράσεις:

Δράση Ι: Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Γνωρίζω τις Σχολές της Αστυνομίας, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας» την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 ώρα 15:00.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι εκπρόσωποι των αντίστοιχων Σωμάτων.

Δράση ΙΙ σε συνεργασία με το Νομαρχιακό Τμήμα της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Λάρισας: Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Γνωρίζω το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και τις διαδικασίες εισαγωγής» την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 ώρα 15:00.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η επίκουρη καθηγήτρια του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μπεκιάρη Αλεξάνδρα, η υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Μπατσίλα Δάφνη και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Λάρισας κ. Τσιτώτας Κωνσταντίνος.

Στο τέλος κάθε εκδήλωσης οι μαθητές και μαθήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στους ομιλητές και τις ομιλήτριες.

Και οι δυο δράσεις θα πραγματοποιηθούν με το συντονισμό του Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας μέσω της πλατφόρμας WEBEX σε σύνδεσμο που έχει κοινοποιηθεί στους μαθητές και τις μαθήτριες μέσω των σχολείων τους και στον οποίο καλούνται να συνδεθούν 10΄ νωρίτερα της προκαθορισμένης ώρας.

Τα Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας και Καρδίτσας θα συνεχίσουν με νέες δράσεις προσπαθώντας να καλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις απορίες όλο και περισσότερων μαθητών και μαθητριών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας, https://blogs.sch.gr/kesylar/, τηλέφωνο επικοινωνίας 241055522

Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας, https://kesy-new.kar.sch.gr/, τηλέφωνα επικοινωνίας 2441354525, 2441079891

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ