Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Άνθρακες (για δεύτερη φορά) ο θησαυρός για τους Φαρσαλινούς, καθώς το… τάξιμο για πέρασμα του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη από την περιοχή που επίσης επλήγη από τον «Ιανό» έμεινε τέτοιο.

Τζάμπα οι διαβεβαιώσεις του προέδρου της τοπικής ΝΔ Χρ. Καπετάνου, που μετά τις γκρίνιες που προηγήθηκαν με την πρώτη επίσκεψη που άφησε στα κρύα του λουτρού τα Φάρσαλα έταζε έλευση στο μέλλον κατόπιν υποσχέσεων που έλαβε, αφού ο πρωθυπουργός ήρθε, είδε και απήλθε από Τρίκαλα και Καρδίτσα αφήνοντας εκτός… νυμφώνος την- επίσης- «χτυπημένη» από το καταστροφικό πέρασμα του Ιανού επαρχία των Φαρσάλων.

«Εκτέθηκαν πολύ στην περιοχή ορισμένοι που βιάστηκαν να κάνουν… μπράτσα για τις επαφές και τις διαβεβαιώσεις που πήραν και θα το βρουν μπροστά τους», σχολιάστηκε στα Φάρσαλα, εκτός πια και αν από τα «γαλάζια» επιτελεία θεώρησαν πως θα τη βγάλουν με την επίσκεψη του αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ, που συν τοις άλλοις δεν βρήκε χρόνο να ανταλλάξει δυο κουβέντες με τους απογοητευμένους αγρότες.

Μια φορά στάση κατά την επιστροφή του στην Αθήνα έκανε ο πρωθυπουργός, μόνο που ήταν στην Ξυνιάδα Δομοκού για την επιθεώρηση του νότιου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Ε65.

Είναι να μην… ξινίζουν οι Φαρσαλινοί;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ