ΣΥΝΕ(Χ)ΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Η ΑΕΛ

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η ΑΕΛ, που δεν τα κατάφερε για μια ακόμη φορά να πανηγυρίσει νίκη στο Αλκαζάρ, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στον Βόλο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, με την ΑΕΛ ωστόσο να καταγράφει φάση στο 4’, όταν ο Ντουρμισάι από ευνοϊκή θέση έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ η συνέχεια ανήκε στον Βόλο, με τους Τσοκάνη, Δουβίκα και Μπαρτόλο να δημιουργούν καταστάσεις για την εστία του Μπάγιτς.

Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων προήλθε ωστόσο από «βυσσινί» πόδια, όταν στο 27′ ο Ζίζιτς στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας της ομάδας του, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΛ απογειώθηκε και απομάκρυνε τον κίνδυνο!

Η είσοδος του νεοαποκτηθέντος Μπεν Χατίρα άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ΑΕΛ στην επανάληψη και στο 60’ ο Ακούνια εκτέλεσε φάουλ, με τον Κλέιμαν να πέφτει στη γωνιά του και να αποκρούει εντυπωσιακά (τραυματίστηκε χτυπώντας στο δοκάρι), ενώ στο 85’ ο πρώτος σκόρερ του Βόλου Δουβίκας λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά, όταν ο Ριένστρα του πέρασε την κάθετη και από θέση τετ- α- τετ είδε τον Μπάγιτς να τον νικά στην έξοδο και να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, με την ΑΕΛ να παραμένει ουραγός με μόλις 9 βαθμούς στο ενεργητικό της και τον Τζ. Φέστα να παραδέχεται την ανωτερότητα των αντιπάλων, ενώ νωρίτερα ο διαιτητής «κοκκίνιζε» τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια που διαμαρτυρόταν έντονα (άγνωστο γιατί) από τον πάγκο.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Ζίζιτς, Τσόσιτς (46′ Χουσίνο), Μιχαήλ (46′ Καρανίκας), Μπέρτος, Νικολιάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Κολομπίνο, Ακούνια (88′ Τρούγιτς), Πινακάς (46′ Μπεν Χατίρα), Ντουρμισάι (63′ Μουκάντζο).

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπες): Κλέιμαν, Τέκιο, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος (57′ Περέα), Μαρτίνες, Δουβίκας, Μπαρτόλο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Fosonline.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ