ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΖΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια να διαψεύδει πρόσφατα από τη συχνότητα του «βυσσινί» ραδιοφώνου τα περί πώλησης της ομάδας ξεκίνησε η ονοματολογία σχετικά με τον… επόμενο, ενώ το πρώτο όνομα «έσκασε» μεταμεσονύκτιες ώρες μέσω αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής (ASTRA) και μάλιστα από βολιώτικα χείλη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν από τον παρουσιαστή της εκπομπής Απ. Γαλάτη ο γνωστός από το πέρασμά του από τα διοικητικά της Νίκης Βόλου Σάκης Τζήμας ενδιαφέρεται σοβαρά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ ο συμπαρουσιαστής του και υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννης Καλογιάννης επιβεβαίωσε την είδηση, σημειώνοντας μάλιστα πως το ήξερε από τριμήνου.

«Προϋπόθεση όλα να γίνουν με νόμιμο τρόπο, εάν το θέλει και ο κ. Κούγιας», πρόσθεσε ο Γ. Καλογιάννης, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί πως ο Σ. Τζήμας έλκει την καταγωγή του από την Πιερία και είναι πολύ γνωστός στην κοινωνία του Βόλου λόγω της εμπλοκής του στα διοικητικά της Νίκης Βόλου αλλά και λόγω της ενασχόλησής του με τα ακίνητα και τις ρυθμίσεις δανείων εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ