ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖ. ΟΥΕΜΠ (ΦΩΤΟ)

Νέο απόκτημα ο Wesley Lamar Washpun

Συγκινητικές οι στιγμές στο κλειστό της Νεάπολης με την ολοκλήρωση του νικηφόρου αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς σύσσωμη η ομάδα της ΚΑΕ Λάρισα αποχαιρέτισε τον Τζ. Ουέμπ, που αποχωρεί με επόμενο σταθμό της καριέρας του την ισπανική Μούρθια αφήνοντας πίσω του υπέροχες αναμνήσεις και πολλούς φίλους.

Από τον μεγαλομέτοχο Θ. Ριζούλη και τον πρόεδρο Ν. Κόμματο, μέχρι το τεχνικό και ιατρικό team και τον υπεύθυνο τύπου Κ. Αποστόλου, όλοι είχαν έναν καλό λόγο και μια μεγάλη αγκαλιά για τον Αμερικανό που πρόσφερε τα μέγιστα στο σωματείο, ενώ η ΚΑΕ Λάρισα με ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής:

«Σύσσωμο το οικοδόμημα της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory περίμενε με αγωνία την επίσημη ανακοίνωση της UCAM Murcia CB για τη μετακίνηση του Τζέιμς Ουέμπ από την Basket League στη Liga ACB, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν 2020-2021.

Πέραν από τις νίκες, στον επαγγελματικό αθλητισμό απαραίτητη είναι η εξέλιξη ενός παίκτη σε όλους τους τομείς, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι άνθρωποι που ανάθρεψαν τον James Webb III έκαναν εξαιρετική δουλειά στο χαρακτήρα του, άρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσει την ομάδα μας και την πόλη μας για κάτι σπουδαιότερο.

Ο Σίτο Αλόνσο τον περιμένει για να τον καθοδηγήσει στις νέες του προκλήσεις, στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι συμπαίκτες του και το υπόλοιπο staff των «κυανόλευκων», τον ευχαριστούν για την πολύτιμη προσφορά του, ενώ οι ευχές για ένα λαμπρό μέλλον είναι δεδομένες.

Εις το επανιδείν James. Adiós!».

Ο Wesley Lamar Washpun

Εν τω μεταξύ η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 με τον Wesley Lamar Washpun που αγωνίζεται ως point guard. 

Ο καλαθοσφαιριστής κατάγεται από την Αμερική και το 2016 συμμετείχε στη διαδικασία του NBA Draft, δίχως να επιλεχθεί από κάποια ομάδα.

Την ίδια χρονιά έφυγε από τις ΗΠΑ με προορισμό την Ευρώπη και συγκεκριμένα τη BBL για λογαριασμό της MHP Riesen Ludwigsburg στη Γερμανία. 

Στη συνέχεια γύρισε στην πατρίδα του για τους Iowa Energy/Wolves που συμμετέχουν στη G-League. Εκεί, έμεινε ως το 2019, όπου ταξίδεψε στη Λετονία για να φορέσει τα χρώματα της Ventspils, μιας ομάδας με πλούσια ιστορία στη χώρα. Με τους Λετονούς έπαιξε και στη διοργάνωση του Basketball Champions League.

Πλέον, βρίσκεται στη Λάρισα για την ομάδα, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να του δίνει κανονικά τις κατευθύνσεις στη χθεσινή προπόνηση.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ