ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ανακοίνωση των τοπικών φορέων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση

Στο πλαίσιο δράσης για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας της ΟΕΝΓΕ και της ΕΙΝΚΥΛ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην είσοδο του ΚΥ Τυρνάβου με τη συμβολική παρουσία εκπροσώπων Μαζικών Φορέων και Συλλόγων Τυρνάβου και κύριο ομιλητή τον Νίκο Νταφούλη πρόεδρο της ΕΙΝΚΥ Λάρισας.

Αναδείχτηκαν τα προβλήματα λόγω των ελλείψεων και της υποστελέχωσης του ΚΥΤ και η έντονη ανησυχία των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού για το ζήτημα των εμβολιασμών δεδομένου ότι δεν επαρκεί το υπάρχων ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Εκ μέρους των εκπροσώπων των φορέων τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη και η απαίτηση να γίνουν δεκτά τα αιτήματα των αγωνιζόμενων γιατρών για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου.

“Η Κυβέρνηση έχει σοβαρή ευθύνη για τον καθησυχασμό του λαού ότι με τα εμβόλια θα λυθεί το πρόβλημα, δεν παίρνει όμως μέτρα για την ομαλή πορεία των εμβολιασμών και την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδα υγείας.

Καλούμε το λαό της περιοχής μας μέσα από τους Συλλόγους και Μαζικούς Φορείς να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια δυναμώνοντας τον αγώνα γιατί ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος για την υγεία μας”, σημείωσαν οι συμμετέχοντες στην πετυχημένη δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ