Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ…

Πυρ και μανία με τους αντιδημάρχους Τυρνάβου Γιώργο Γκάτσο και Ανδρέα Ξηρομερίσιο, εμφανίστηκε στο χρονολόγιό του στο fb ζωόφιλος από το Αγρίνιο, ο οποίος όπως αποδείχθηκε ενημερώθηκε λάθος για ένα αδέσποτο τραυματισμένο στο κέντρο Τυρνάβου, προφανώς από ζωόφιλους της περιοχής.

Ο εν λόγω ζωόφιλος άρχισε να κατηγορεί για αδιαφορία τους αντιδημάρχους καλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να αρχίσουν να τους τηλεφωνούν για να τους αναγκάσουν να ασχοληθούν με το τραυματισμένο αδέσποτο.

Τελικά όπως αποδείχθηκε και αφού συνομίλησε ο ίδιος με τον κ. Ξηρομερίσιο το ζώο είχε μεταφερθεί με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου σε κτηνίατρο για να το περιθάλψει και να φροντίσει τα τραύματά του, ενώ όπως αναφέρει ενημερώθηκε και για τα άμεσα σχέδια δημιουργίας κτηνιατρικής κλινικής από το δήμο.

Μετά λοιπόν από αυτή τη συνομιλία ο ζωόφιλος από το Αγρίνιο αφού έπλεξε το εγκώμιο του κ. Ξηρομερίσιου κάλεσε τις ζωόφιλες του Τυρνάβου να τηρούν πιο υπεύθυνη στάση και να ενημερώνουν για τα προβλήματα που εντοπίζουν πριν κρεμάσουν στα μανταλάκια τους αρμόδιους, που σε αυτή την περίπτωση έπραξαν τα πρέποντα.

Λίγη προσοχή και λίγη υπευθυνότητα από όλους σίγουρα δεν βλάπτει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ