ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας, υλοποίησαν χθες, Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021 από ώρα 7:00μ.μ. έως 9:00μ.μ., μια πολύ ενδιαφέρουσα, δια δραστική ενημερωτική ημερίδα (διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e:Presence.gov.gr), με θέμα: τα νέα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ, που στοχεύουν στην επιδότηση νέων θέσεων εργασίας.

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κος Σπύρος Πρωτοψάλτης και η Περιφερειακή Δ/ντρια Θεσσαλίας κα Όλγα Τσιούρβα παρουσίασαν τον Οργανισμό και τις δυνατότητες χρηματοδότησης επιχειρήσεων, ενώ η Προϊστάμενη Απασχόλησης της Περ/κής Δ/νσης ΟΑΕΔ Θεσσαλίας κα Ξανθή Ζησοπούλου παρουσίασε όλα τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ, που είναι ανοιχτά ως προς την υποβολή αιτήσεων.

Ακόμη, ο κος Καραγιάννης και η κα Γιβροπούλου, στελέχη του ΟΑΕΔ Λάρισας, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων και παρείχαν αναλυτικές και διευκρινιστικές οδηγίες για τις διαδικασίες υπαγωγής και αποπληρωμής των προγραμμάτων.
Τον συντονισμό της ημερίδας είχε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας κος Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, ενώ την οργάνωση & τεχνική υποστήριξη της διαδικτυακής ενημέρωσης, είχε ο κος Νικόλαος Δεδούσης – 7ο ΠΤ ΟΕΕ.

Στην ημερίδα συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κων/νος Αγοραστός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, κος Σπύρος Πρωτοψάλτης, παρέμεινε μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, παρεμβαίνοντας για διευκρινήσεις στις απορίες των συμμετεχόντων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ