ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ & ΔΡΟΣΑΚΗ

Τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ζητούν οι κυρίες Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη. Οι πασίγνωστες ηθοποιοί καταγγέλλουν τον συνάδελφό τους για πράξεις που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπεια.

Οι τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί έχουν καταθέσει καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών κατά του Πέτρο Φιλιππίδη, για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Και οι τρεις γυναίκες ζητούν τη διαγραφή του ηθοποιού από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open σωρεία καταγγελιών έχει δεχθεί το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και ο Πρόεδρός του, Σπύρος Μπιμπίλας, για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ή λεκτικής και σωματικής βίας στο θεατρικό σανίδι. Οι άνθρωποι του θεάτρου σπάνε τη σιωπή τους και τον λόγο έχει τώρα το νεοσύστατο πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο θα κληθούν άμεσα να δώσουν εξηγήσεις οι εμπλεκόμενοι.

Μεταξύ των καταγγελιών ξεχωρίζουν οι παραπάνω τρεις σοβαρές μαρτυρίες σε βάρος του πολύ γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, που θα ταράξουν τα συθέμελα του θεάτρου.

thecaller.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ