ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Δέκτης έντονων αντιδράσεων έγινε το paidis.com, αφού επαγγελματίες της εστίασης στη Λάρισα δεν έκρυψαν την απορία (και σε κάποιες περιπτώσεις και την οργή τους) για την αιφνιδιαστική κίνηση του πρωθυπουργού να συναντηθεί επιλεκτικά με επαγγελματίες του κλάδου που, τουλάχιστον στην περίπτωση της Λάρισας, εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους και κανέναν άλλο αφού δεν συμμετέχουν στα επίσημα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου!!

Η παρουσία του Λαρισαίου επιχειρηματία Κ. Μπρέλλα- που σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου από το πρωθυπουργικό γραφείο μετείχε στη συνάντηση με προτάσεις- προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν πως ο κ. Μπρέλλας όχι μόνον δεν μετέχει στα όργανα, μα δεν μπαίνει καν σε διαδικασία να έρθει σε επαφή με τους συναδέλφους του, απέχοντας από γενικές συνελεύσεις και διαδικτυακές συνομιλίες.

Άγνωστος παραμένει ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Μπρέλλας κατέληξε να καταθέτει προτάσεις για τον κλάδο με φυσική παρουσία στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, σε μια διαδικασία στην οποία μετείχαν ακόμη μέσω τηλεδιάσκεψης ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος.

«Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε κινήσεις και επιλογές του πρωθυπουργού και συνεχίζουμε τη δράση μας με γνώμονα το καλύτερο για τον κλάδο, δρομολογώντας μάλιστα διαδικτυακή συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης», ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΣΙΚΑΕΛ Α. Σακελάρη, ο οποίος επιβεβαίωσε στη σελίδα πως ο εν λόγω επιχειρηματίας δεν είναι μέλος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ