ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ: ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μιλά στο paidis.com

Γνωστοί οι καλλιτεχνικοί δεσμοί του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα με τη Λάρισα, τον απολαύσαμε άλλωστε τόσο στη σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου στην «Οικογένεια Τοτ» του Ιστβάν Ορκένυ, όσο και στην κουκλο-επιθεώρηση για παιδιά «Ω, τι κόσμος παιδιά!», σε μια συνεργασία του με τον Δημοτικό Κουκλοθίασο Τιριτόμπα και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Λαρισαίων, ενώ πλέον το όνομά του ήρθε να συνδεθεί θεσμικά και με τις καταγγελίες για ανθρώπους του θεάτρου που είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον ίδιο να αναλαμβάνει πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στο paidis.com για το δύσκολο έργο του Πειθαρχικού, μην κρύβοντας τον προβληματισμό και την απογοήτευσή του για τα όσα συμβαίνουν, μα και περιγράφοντας μια εξόχως επώδυνη διαδικασία.

«Είναι δύσκολο και μόνον να μαθαίνεις για περιπτώσεις που αφορούν σε συναδέλφους και ανθρώπους που μπορεί να συνεργάστηκες», σημειώνει ο κ. Τσαρούχας, επικεντρώνοντας στον θεσμικό ρόλο του Πειθαρχικού και ξεκαθαρίζοντας πως στόχος είναι η διερεύνηση των καταγγελιών «πάντα με βάση τον κανονισμό που διέπει τη λειτουργία του Σωματείου».
Δίχως να μπαίνει σε λογικές «κλειδαρότρυπας» ο κ. Τσαρούχας ανέφερε πως η διερεύνηση των καταγγελιών βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η πρώτη υπόθεση αναμένεται να ολοκληρώσει τον κύκλο της σε περίπου έναν μήνα.

«Ο δρόμος είναι μακρύς και καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας το έργο που μας ανατέθηκε κινούμενοι πάντα στα όρια του σωματείου μας», υπογράμμισε ο δημοφιλής ηθοποιός κλείνοντας την κουβέντα μας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ