ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ

«Στα κάγκελα» κυριολεκτικά η εστίαση σε πανελλήνιο επίπεδο, με τους καταστηματάρχες να δηλώνουν αποφασισμένοι να παραδώσουν κλειδιά στο πρωθυπουργικό γραφείο, την ώρα που έντονη κινητικότητα καταγράφεται στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σχετικά με τον κλάδο που επλήγη σοβαρότατα λόγω πανδημίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες που καταγράφονται τα τελευταία 24ωρα, καθώς δρομολογήθηκε διαδικτυακό ραντεβού μεταξύ εκπροσώπων της εστίασης και του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, με τις ίδιες πληροφορίες να σημειώνουν τη σημαντική συμβολή της βουλευτίνας Λάρισας της ΝΔ Στ. Μπίζιου στην εξέλιξη.

Η διαδικτυακή συνάντηση, με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών αρμόδιου για τη Δημοσιονομική Πολιτική και υπεύθυνου για την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης Θ. Σκυλακάκη, όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, μια μόλις μέρα πριν την προγραμματισμένη δράση των καταστηματαρχών για την παράδοση των κλειδιών στον πρωθυπουργό.

Σημειώνεται πως στη συνάντηση θα κατατεθούν προτάσεις από πλευράς εστίασης για την στήριξη του κλάδου και το ασφαλές άνοιγμα των καταστημάτων, ενώ αναμένεται να υπάρξει εκπροσώπηση και σε τοπικό επίπεδο.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ