ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 8 -13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “ΚΑΡΕΛΑΣ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Και αυτή εβδομάδα είναι εβδομάδα προσφορών για το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο που συνεχίζει στους γνώριμους ρυθμούς, οι οποίοι το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, ακολουθώντας την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 08/02 έως Σάββατο 13/02 είναι :

Χοιρινό ψαχνό 3,89€/κιλό.

Μπριζόλες χοιρινές λαιμού 3,79€/κιλό.

Μπριζόλες κόντρα- καρέ χοιρινές 3,79€/κιλό.

Κότσι χοιρινό 2,79€/κιλό.

Σνίτσελ χοιρινό 3,99€ κιλό.

Ψαρονέφρι χοιρινό 4,29€/κιλό.

Σπάλα χοιρινή με λίγο κόκκαλο για τηγανιά η μαγείρεμα 2,89€/κιλό.

Σουβλάκια χοιρινά των 100-110 γραμμαρίων 0,50€/το τεμάχιο.

Κιμάς ανάμεικτος 4,99€/κιλό.

Κιμάς πρόβειος 5,50€/κιλό.

Πρόβειο χεράκι η μπροστινό 3,79€/κιλό.

Μοσχαράκι ψαχνό 7,69€/κιλό.

Μπριζόλες μόσχου 6,99€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 3,49€/κιλό.

Αυτή την εβδομάδα τα χοιρινά είναι της Χοιροτροφικής μονάδας Μάλλιας Γεώργιος Αλμυρού, τα πρόβατα και τα αρνιά είναι από τον παραγωγό Κορωνά, στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου και τα μοσχάρια είναι του Γόρδιου Θωμά από τη Μητρόπολη Καρδίτσας.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com