ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Τεμπών ενημερώνει ότι με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων , Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Μετανάστευσης και Ασύλου, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, λόγω των αυξημένων ενεργών κρουσμάτων σε περιοχές του Δήμου μας, ενταχθήκαμε στο επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης, αυξημένου κινδύνου.

Για το λόγο αυτό, θεσπίστηκαν έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας  τα οποία ισχύουν από το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 06:00 π. μ. έως και τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 06:00 π.μ. και στο Δήμο Τεμπών.

Τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που θα ισχύουν στο Δήμο Τεμπών έχουν ως εξής:

Τονίζεται ότι σε περίπτωση μη τήρησης των μέτρων, επιβάλλονται, ανάλογα με τον βαθμό διακινδύνευσης της δημόσιας υγείας, για κάθε παράβαση, με αιτιολογημένη πράξη της αρμόδιας αρχής, κυρώσεις ενδεικτικά ως εξής:

«Όπως είναι πλέον γνωστό, ο Δήμος μας εντάχθηκε στις περιοχές επιπέδου αυξημένου κινδύνου λόγω επιδημιολογικής επιβάρυνσης στην κοινότητα. Δεν χρειάζεται πανικός αλλά ούτε και εφησυχασμός. Είναι η ώρα της ατομικής, αλλά και της συλλογικής ευθύνης. Τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης είναι γνωστά πλέον σε όλους μας. Τηρούμε τα μέτρα με υπομονή και σεβασμό στους γύρω μας. Δεν αγνοούμε τα συμπτώματα ή ύποπτες επαφές και τηρούμε την καραντίνα αυστηρά για να προστατεύσουμε το οικογενειακό μας περιβάλλον, τους φίλους, τους συγγενείς, τους συγχωριανού μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης και καταλήγει «Τηρούμε τα μέτρα με υπευθυνότητα ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ