ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

Κάλεσμα της Αγωνιστικής Παρέμβασης που υπογράφουν εκ μέρους της παράταξης οι Δ. Παπαδόπουλος και Π. Ρεμπάπης μέλη  του  ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας

Το  Υπουργείο  Παιδείας  με απίστευτο  κυνισμό  συνεχίζει  την  εφαρμογή  όλων  των  αντιδραστικών  σχεδίων του, εκμεταλλευόμενο την πανδημία στο έπακρο! Με έγγραφό του στις 04/02/21  αρ. πρ. 13730/Ε3  και θέμα: «Ενημέρωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, σχετικά με την έναρξη εφαρμογής του συστήματος ‘Συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής  αξιολόγησης των σχολικών μονάδων» προχωρά στην διενέργεια 6 ενημερωτικών τηλεδιασκέψεων με εισηγητές στελέχη του ΙΕΠ υπό την εποπτεία των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, με σκοπό την ενημέρωση των Διευθυντών των σχολικών  μονάδων σχετικά με την έναρξη εφαρμογής του συστήματος “Συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων”

Για την περιφέρεια Θεσσαλίας η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 10/02/21, από τις 13:30 – 16:00.

Μπροστά στην επιχειρούμενη εφαρμογή της γνωστής πλέον σε όλους «αξιολόγησης» και με διακηρυγμένη την αντίθεση του κλάδου, καλούμε ως ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας να διοργανώσει την προηγούμενη (ΤΡΙΤΗ 9/2/21)  τηλεδιάσκεψη  με  τους  διευθυντές  των  σχολείων .  Σκοπός  της  τηλεδιάσκεψης  η  ενημέρωση  όλων  των  διευθυντών  για    τις  θέσεις  του  κλάδου  στο   θέμα  της  «αξιολόγησης» .

Καλούμε  το  ΔΣ  της ΕΛΜΕ   να  προχωρήσει  στην  οργάνωση  του  αγώνα  ενάντια  στο  σχέδιο  επιβολής  της  «αξιολόγησης»  με  πρώτο  βήμα  την  ενημέρωση  των  διευθυντών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ