ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Ξεφεύγει όπως όλα δείχνουν η κόντρα Ερασιτεχνικής – ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνει η πόλη, καθώς σοβαρό λεκτικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο κέντρο της Λάρισας μεταξύ του προέδρου της Ερασιτεχνικής Γ. Νάκα και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Κ. Λαμπρογιώργου οδήγησε τον πρώτο σε παραίτηση.

Επιβεβαιώνοντας την είδηση ο κ. Νάκας προχώρησε σε ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφέροντας τα εξής:

“Οφείλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, τους φιλάθλους, ακόμα και από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Λαμπρογιώργο. Νωρίτερα σήμερα, έχοντας πληροφορηθεί τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Καλογιάννη στο ΑΕΛ radio, ότι δηλαδή “η Ερασιτεχνική πήρε την ομάδα στη Β το 2013 και αντί να βρει επενδυτή την έριξε στη Γ, ίσως για να ξανάρθει ο Πηλαδάκης” (κάτι που υποστήριξε και ο μεγαλομέτοχος χθες σε εκπομπή), έτυχε να συναντηθώ με τον Αντιπρόεδρο Λαμπρογιώργο σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η οργή μου για τα ψέματα, τη λάσπη και την αδικία με οδήγησαν σε ανάρμοστη συμπεριφορά. Του ζήτησα εξηγήσεις σε έντονο ύφος. Στην αρχή τα αρνήθηκε, μόνο για να τα κάνει ακόμα χειρότερα στην πορεία, αναπαράγοντας όσα ακούμε και διαβάζουμε τόσο καιρό από την ΠΑΕ. Τον έβρισα με άσχημο τρόπο με αποτέλεσμα να βρεθεί σε πολύ άσχημη θέση και όλα αυτά σε κοινή θέα πολλών περαστικών.

Η αντίδρασή μου ήταν απαράδεκτη και δεν δικαιολογείται, όσα και ό,τι και αν ακούω από τον συγκεκριμένο ή άλλον. Η θεσμική μου θέση, έστω αυτή του “ανύπαρκτου” Σωματείου, μου απαγορεύουν να φέρομαι με αυτόν τον τρόπο και να πέφτω στο επίπεδο όσων κατακρίνω ή όσων έχω υποστεί στο παρελθόν. Ζητώ συγγνώμη από όλους, τον ίδιο, όσους ήταν στο συμβάν, τους φιλάθλους.

Για το λόγο αυτό έχω ήδη θέσει στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου την παραίτηση μού και θα αποφασίσουν αν θα την κάνουν δεκτή σε συνεδρίασή τους τις επόμενες ημέρες.

Πέραν αυτού, η θέση μου δεν αλλάζει, είναι ίδια με του Δ.Σ. Το γεγονός του Σαββάτου είναι άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία μας. Όσο πόλεμο και αν μας κάνει (διαχρονικά) η ΕΠΟ, οι αντίπαλοι, το κατεστημένο, όσες μεθοδεύσεις και βρώμικα μέσα κι αν χρησιμοποιεί, εμείς ως ΑΕΛ, ΠΑΕ ή όποιος άλλος θεσμός, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι. Να μη δίνουμε ούτε ένα πάτημα σε όσους βάζουν την ομάδα σε περιπέτειες. Οι αγώνες κερδίζονται ή χάνονται στο γήπεδο και ελπίζω έτσι να γίνει”.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ