ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ «ΨΕΥΤΗΣ ΒΟΣΚΟΣ»

Δήλωση έκανε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, στην οποία ανέφερε τα εξής:

«Την περασμένη Παρασκευή οι υπουργοί του περιέγραφαν με τα πλέον μελανά χρώματα την κατάσταση με την εξάπλωση της πανδημίας σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ζητούσαν από τους πολίτες να συνεχίσουν να βάζουν πλάτη, σφίγγοντας μάλιστα περισσότερο το ζωνάρι με σκληρή απαγόρευση για το Σαββατοκύριακο μετά τις 6 το απόγευμα.

Μόλις το δακρύβρεχτο επικοινωνιακό σόου ολοκληρώθηκε, ο πρωθυπουργός και η κουστωδία του ετοίμασαν για τους ίδιους ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο με θέα το Αιγαίο στη γραφική Ικαρία. Τραπεζάκια στο μπαλκόνι, πλήθος ημετέρων, καλή διάθεση, πλούσιος μπουφές και στην… υγεία των κορόιδων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει πως έχει πάρει διαζύγιο με το προφίλ του συνεπή και δίκαιου ηγέτη που με τόσο σθένος καλλιεργείται από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.

Είναι πολλαπλά τα «λάθος μηνύματα» που έχει στείλει αυτή η κυβέρνηση στην κοινωνία. Τόσα πολλά, που πλέον τείνει να καταντήσει ο «ψεύτης βοσκός» του διδακτικού παραμυθιού.

Όχι, δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο πρωθυπουργός και υπαίτιοι εκείνοι που δεν τον προστάτεψαν. Δεν είναι ανήλικος ο κ. Μητσοτάκης. Φέρει ακέραια την ευθύνη των προκλητικών πράξεων του και είναι σφόδρα έκθετος απέναντι στη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ