ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα και με όλα τα μέτρα ασφαλείας έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας

Σε συναδελφικό και οικογενειακό κλίμα και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, την Παρασκευή, η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας, για τους γιατρούς, τους νσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους του κέντρου παρουσία και του αντιδημάρχου κ. Χριστόφορου Κατσαρού

Μια εβδομάδα μετά από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού των εργαζομένων (πραγματοποίηση και της 2ης δόσης) , ο Διευθυντής κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και αντοχές σε όλους τους εργαζόμενους.

Με την ευκαιρία, συνεχάρη και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για τις καθημερινές μάχες που δίνει στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία, ιδιαίτερα τους τελευταίους 4 μήνες που το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου λειτουργεί ως κέντρο αναφοράς για τον κορωνοϊό

Επίσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΚΥ Τυρνάβου, είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει και στη νέα “πρόκληση”, αυτή των εμβολιασμών, καθώς σύντομα (μέσα στο Φεβρουάριο) θα λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο.

Τέλος, ευχαρίστησε την 5η ΥΠΕ και ιδιαίτερα τον υποδιοικητή κ. Ηλία Τσιαούση, όχι μόνο για την ειδική άδεια που έδωσε σε όλους τους εργαζόμενους (που εργάζονται χωρίς άδεια για πάνω από 4 μήνες), αλλά κυρίως για την διαρκή στήριξη του.

Η τυχερή της συμβολικής αυτής εκδήλωσης ήταν η ειδικευόμενη Γενικής Ιατρικής κ. Σοφία Ξερομερήσιου στην οποία όλοι ευχήθηκαν να είναι πάντα καλότυχη και φυσικά καλή σταδιοδρομία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ