Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΦΕΡΕ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζικό και δυναμικό το αγροτικό συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΕΟΑΣΝΛ

Με τη συμβολική παρουσία τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λάρισα μαζικό αγροτικό συλλαλητήριο, κατόπιν πρωτοβουλίας της ΕΟΑΣΝΛ και με τη συμμετοχή αγροτικών συλλόγων του νομού.

Αγανακτισμένοι αγρότες κατέθεσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας για την απώλεια του εισοδήματός τους, τα υψηλά κόστη παραγωγής και τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, ενώ στο συλλαλητήριο δυναμική ήταν η παρουσία αγροτών της επαρχίας Τυρνάβου που έχουν ξεσηκωθεί λόγω των καθυστερήσεων στην καταβολή των αποζημιώσεων για τον περυσινό παγετό, αλλά και για την απουσία ενισχύσεων για τον κορωνοϊό.

«Έχει περάσει ένας χρόνος και ο ΕΛΓΑ ακόμη δεν έχει προχωρήσει στις εκτιμήσεις για τον παγετό, ενώ από τη διαδικασία των αποζημιώσεων έχουν εξαιρεθεί παραγωγοί κερασιών και αχλαδιών», τόνισε ο γραμματέας της ΕΟΑΣΝΛ και πρόεδρος του ΑΣ Τυρνάβου Αστ. Τσικριτσής, απευθυνόμενος σε πλήθος αγροτών που μετείχαν στην κινητοποίηση τηρώντας τα μέτρα, υπό την παρουσία της αστυνομίας που περιορίστηκε σε διευθέτηση της κίνησης στο κέντρο της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Δ. Καστανάρας




ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ