ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ “ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ” ΤΗΝ ΕΡΤ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση του δημοσιογράφου Χρήστου Ξανθάκη που αποκαλύπτει «οδηγία» της ΕΡΤ προκειμένου η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία, όπως και θέματα που αφορούν στον παραιτηθέντα καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δ. Λιγνάδη να «παίζονται» με συγκεκριμένο τρόπο από το κανάλι!!!

Σύμφωνα με τα όσα ανέδειξε ο κ. Ξανθάκης η «οδηγία» των διοικούντων είναι σαφής, τόσο στη μη χρησιμοποίηση πλάνων από το… τραπέζωμα της Ικαρίας, όσο και στην αποφυγή φωτογραφιών του Δ. Λιγνάδη με το πρωθυπουργικό ζεύγος και την υπουργό Πολιτισμού, που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η φωτογραφία της ανακοίνωσης στην αίθουσα παραγωγής της ΕΡΤ προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Τρικαλινός στην καταγωγή και γνωστός από τη συνεργασία του με την «Ελευθεροτυπία» δημοσιογράφος ανέφερε στην ανάρτησή του τα εξής:

“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

χτες το μεσημέρι, στο δελτίο της ΕΡΤ1 έπαιξε η “επίσκεψη” στην Ικαρία. προέκυψε χαμός φυσικά και για να μην γίνει ξανά τέτοιο “λάθος” κολλήθηκε η ανακοίνωση της φωτό στην Αίθουσα Παραγωγής…

να τη χαίρεστε τη δημόσια τηλεόραση κύριε Λιβάνιε”.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ