ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Η προσωπική δήλωση του μεγαλομέτοχου Αλ. Κούγια

Με προσωπικές ενέργειες του προέδρου της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένου και του ταμία της ΕΠΟ κ. Περικλή Λασκαράκη, αποκαταστάθηκε σήμερα στο μεγαλύτερο βαθμό το έγκλημα που έστησαν τα γνωστά πλέον σε όλους πρόσωπα του βρώμικου παρασκηνίου της ΕΠΟ, με την παράνομη και προκλητική απόφαση της ανακλήσεως των δελτίων των δέκα διεθνών ποδοσφαιριστών που απέκτησε η ΠΑΕ ΑΕΛ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου .

Σε λίγα λεπτά ανακλήθηκε η απόφαση και επανεκδόθηκαν όλα τα δελτία, όπως επίσης εξεδόθη και το δελτίο του νεοαποκτηθέντος Manuel Stiefler.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας Gianluca Festa για το πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ιστορική ΑΕΚ.

Σήμερα οι συνεργάτες του γραφείου μου και εντός της νόμιμης προθεσμίας κατέθεσαν και την ένσταση για την κακή εφαρμογή των κανονισμών που έκανε ο καθόλα έντιμος διαιτητής κ. Κουτσιαύτης και δεν σφύριξε ποτέ την έναρξη του αγώνα μας απέναντι στην Λαμία, την οποία θεωρούμε από το Σάββατο το μεσημέρι ως απόλυτο συνεργάτη του βρώμικου κυκλώματος, που μεθόδευσε αυτή τη βρώμικη απόφαση της ανακλήσεως των δελτίων δύο ώρες πριν την έναρξη του εκτός έδρας αγώνα.

Όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες να είναι βέβαιοι ότι η Αθλητική Δικαιοσύνη πλέον δεν είναι υποχείριο κανενός, γιατί απονέμεται από τακτικούς δικαστές και είναι πολύ κοντά η ώρα που όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν.

Το παιχνίδι με τη Λαμία θα επαναληφθεί οπωσδήποτε, όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, δυστυχώς ελάχιστοι από αυτούς και στην Λάρισα, θα κλάψουν πολύ πικρά και θα είναι εκτεθειμένοι απέναντι στους αγνούς οπαδούς μας και στην ιστορίας μας για όλη τους τη ζωή.

Θα επαναλάβω ότι όποιος προσπάθησε να μου κάνει κακό στο ποδόσφαιρο, χωρίς να τον πειράξω, εξαφανίσθηκε και ποδοσφαιρικά και κοινωνικά και καταστράφηκε και οικονομικά, στην κυριολεξία «πέθανε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ