ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΜΑΝΩΛΗ – Γ. ΑΜΥΡΑ

Εφ’ όλης της ύλης συνεργασία με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά, είχε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. Υφυπουργός και Δήμαρχος είχαν μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για σειρά θεμάτων όπως οι δασικοί χάρτες, το ιδιοκτησιακό πρόβλημα των καστανοπερίβολων, η οριοθέτηση ρεμάτων και ποταμών, και το νέο φιλόδοξο πρόγραμμα αναδασώσεων του Υπουργείου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για το ιδιοκτησιακό πρόβλημα των καστανοπερίβολων, τα προβλήματα που προέκυψαν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, την αναγκαιότητα οριοθέτησης ρεμάτων και ποταμών, και για την πρόθεση του δήμου για αξιοποίηση και ανάπλαση της Κοιλάδας των Τεμπών.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος δεσμεύτηκε ότι, από τη νέα του θέση, θα βοηθήσει ώστε να προωθηθούν τα θέματα της περιοχής, ενώ ο ίδιος θα είναι σε συνεχή συνεργασία με τον Δήμο.

«Μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε, με τον κ. Αμυρά, τα προβλήματα του Δήμου, αλλά και τα ζητήματα της δικής του αρμοδιότητας. Είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση και θα διατηρήσουμε στενή επικοινωνία. Ο κ. Αμυράς δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στην επίλυση θεμάτων του Δήμου μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει το καλύτερο για τα θέματα του τόπου μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς σημείωσε ότι η συζήτηση, για μία σειρά θεμάτων που ταλανίζουν την περιοχή, ήταν εκτενής και λεπτομερής.

«Θα είμαι άμεσος συνεργάτης του Δήμου», τόνισε ο κ. Αμυράς στις δηλώσεις του και ως Yφυπουργός Περιβάλλοντος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ