ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Παραδόθηκε υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες των νοσοκομείων

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΣΕΦ όπου και πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ΚΑΕ Λάρισα και του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της “Monday Game Night Against Covid-19”, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να τιμά τη μνήμη των υγειονομικών Αν. Παρασκευούδη, Θ. Χατζόπουλου και Τ. Ζαφειρίδη, προσφέροντας παράλληλα υγειονομικό υλικό στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας και τιμώντας τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας Θ. Ριζούλη για τη συμμετοχή της ομάδας στην εκδήλωση.

Φορτισμένη η ατμόσφαιρα το βράδυ της Δευτέρας στο ΣΤΕΦ, με παίκτες και παράγοντες να κρατούν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της προϊσταμένης του νοσηλευτικού τμήματος της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Αναστασίας Παρασκευούδη, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από επιπλοκές που σχετίζονταν με τον κορωνοϊό και για τους δύο γιατρούς-μαχητές του νοσοκομείου Θεόδωρο Χατζόπουλο και Τηλέμαχο Ζαφειρίδη, που χάθηκαν στον Όλυμπο.

Στο πλαίσιο της δράσης ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης βράβευσε τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Λάρισα Θεόδωρο Ριζούλη για τη συμμετοχή της ομάδας του στην εκδήλωση «bwin Monday Night Against Covid-19», ενώ στη συνέχεια ο Ν. Λεπενιώτης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού  Βασίλης Σπανούλης και ο Θεόδωρος Τζαβιδόπουλος, Sponsorship Manager της bwin_greece παρέδωσαν στον Γρ. Βλαχάκη, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και στον Φ. Τριποσκιάδη, διευθυντή της Πανεπιστημιακής καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών των δύο νοσοκομείων.

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λάρισας με σκορ 89-61.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ