ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Κ. ΠΑΤΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ

Ανακοίνωση που υπογράφουν οι Δ. Παπαδόπουλος και Π. Ρεμπάπης μέλη  του ΔΣ της  ΕΛΜΕ, εκ μέρους της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 

Συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας σήμερα Τετάρτη 10 φεβρουαρίου, δια ζώσης, όπου συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

1) Η πρόταση της ΔΑΚΕ για την έναρξη διαδικασίας αποπομπής της συναδέλφου ΠΑΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑΣ από το ΔΣ. Ως αιτίες αναφέρθηκαν από την παράταξη της ΔΑΚΕ η συνεχής απουσία της από το ΔΣ αλλά και τις δράσεις του σωματείου και η άρνησής της να παραιτηθεί από το ΠΥΣΔΕ όπου «εκλέχθηκε» με τις γνωστές σε όλους εκλογές – παρωδία της 7-11-20 , τις οποίες σύσσωμος ο κλάδος απέρριψε με την μη συμμετοχή του σε ποσοστό 93% πανελλαδικά.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή από όλες τις παρατάξεις.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση για το θέμα του ΠΥΣΔΕ μετά από πρόταση της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ , την οποία αποδέχτηκαν όλες οι παρατάξεις.

2) Συζητήθηκε ανακοίνωση για την παρέμβαση του ΔΣ στην ΔΔΕ με θέμα τις πιέσεις σε συναδέλφους που δεν κατέθεσαν βαθμολογία και το ζήτημα της παιδαγωγικής ελευθερίας.
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση της ΕΛΜΕ τις επόμενες ώρες.

3) Συμμετοχή στο φοιτητικό συλλαλητήριο αύριο Πέμπτη 11/2 στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, καλεί τους πολίτες η ΕΛΜΕ Λάρισας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com