ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΙΛΕΛΕΡ

Το προηγούμενο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κιλελέρ μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα τον απολογισμό της δράσης της Οργάνωσης και την ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής.

Μετά την ανάγνωση του απολογισμού και τις τοποθετήσεις των μελών, αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος γύρω από την τοπική αυτοδιοίκηση και την αγροτική παραγωγή σε τοπικό επίπεδο, καθώς επίσης και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις εν μέσω πανδημίας.

Από τη συζήτηση προέκυψε ότι το επόμενο διάστημα η Οργάνωση πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να αυξήσει τον αριθμό των μελών της, με παρεμβάσεις στα ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και με εκδηλώσεις που θα έχουν στόχο να ενημερώσουν τους δημότες για την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καθώς αυτή θα πάρει την τελική της μορφή το επόμενο διάστημα με κορύφωση το επικείμενο Συνέδριο.

Η νέα 5μελής Συντονιστική Επιτροπή που αναδείχθηκε ομόφωνα από τη συνέλευση, είναι ανανεωμένη κατά 80% και αποτελείται από τους:

  • Μέρα Αθανάσιο
  • Νικολαΐδη Γεώργιο
  • Σωτηρίου Αφροδίτη
  • Τούντα Αθανάσιο
  • Ψαθά Παύλο

Στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Συντονιστικής Επιτροπής ορίστηκε ως Συντονιστής ο Νικολαΐδης Γεώργιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ