ΜΥΡΙΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ: ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

“Μύρισε θάλασσα” είναι το όνομα του γνωστού ιχθυοπωλείου που έγινε η αγαπημένη συνήθεια όλων των Αμπελωνιτών και το οποίο λειτουργεί στο κέντρο του Αμπελώνα όπου κυριολεκτικά μυρίζει θάλασσα τις ημέρες που λειτουργεί προσφέροντας φρέσκα – ζωντανά μικρά και μεγάλα ψάρια σε τιμές που ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια.

Το μεράκι, η υπευθυνότητα και η ειλικρίνεια του ιδιοκτήτη Δημήτρη Γκούλιου έχουν από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του καταστήματος δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές της περιοχής.

Αλλωστε το ιχθυοπωλείο “ΜΥΡΙΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ”, έγινε συνώνυμο της αξιοπιστίας, της φρεσκάδας, της ποιότητας, της ειλικρίνειας και της άριστης εξυπηρέτησης γι’ αυτό και τυγχάνει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Στο ιχθυοπωλείο “Μύρισε θάλασσα” που είναι ανοικτά Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο ακόμα και τώρα ενόψει κακοκαιρίας θα βρείτε ολόφρεσκα ψάρια μικρά (γαύρο, σαρδέλα, αθερίνα), μεγαλύτερα (τσιπούρα και λαβράκι. φαγκρί, μυλοκόπι πελάγους και ιχθυοτροφείου, μπακαλιαράκια, κουτσουμούρες, μπαρμπούνια, γαρίδες, καλαμάρια και φυσικά ότι βρίσκει φρέσκο και σε συμφέρουσες τιμές ο γνώστης του αντικειμένου και ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Και μην ξεχνάτε το κατάστημα καθαρίζει επιμελώς τα ψάρια για όλους εσάς που δεν έχετε χρόνο ή τις κατάλληλες γνώσεις για το καθάρισμα.

Ιχθυοπωλείο “Μύρισε θάλασσα” στο κέντρο του Αμπελώνα, οδός Θερμοπυλών 31. Για πληροφορίες – παραγγελίες στο κατάστημα και στα τηλέφωνα 24920 33224, 6948 360816, 6970 924272.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ