ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΣ: ΠΕΤΑΞΤΕ, ΠΑΡΑΧΩΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ (ΦΩΤΟ)

Παρέμβαση του Τ.Σ. Αμπελώνα της Δράσης Πολιτών για πεθαμένα αρνιά σε αύλακα τα οποία παράχωσε όπως καταγγέλλει η δημοτική αρχή

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που σας στέλνω, 60 περίπου νεογέννητα αρνιά πετάχτηκαν σε χαντάκι του ΤΟΕΒ , που βρίσκεται στο Πεδίο Βολής του Αμπελώνα.
Μετά από ενημέρωση που είχα από ενδιαφερόμενο συμπατριώτη, πήγα ο ίδιος στην προαναφερόμενη περιοχή, διαπιστώνοντας με τα μάτια μου την αλήθεια της καταγγελίας του συμπολίτη.

Στη συνέχεια, όπως είχα υποχρέωση από τον θεσμικό μου ρόλο, τηλεφώνησα αμέσως στον κ. Κόκουρα και τον ενημέρωσα διεξοδικά για το γεγονός. Μου απάντησε ότι θα ενεργήσει τα δέοντα και θα στείλει στην περιοχή τον κ. Γκάτσιο. Έτσι , μετά από λίγη ώρα έφτασε στην περιοχή ο κ. Γκάτσος, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι συντομότατα θα διευθετηθεί το πρόβλημα.

Και πράγματι το θέμα διευθετήθηκε ή μάλλον  ΠΑΡΑΧΩΘΗΚΕ από τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο. Γιατί αυτό που έκανε ο κ. Γκάτσος ήταν απλά να ρίξει χώμα πάνω στα νεκρά ζώα και τίποτα άλλο. Δηλαδή, το μήνυμα που έστειλε η δημοτική αρχή στον οποίο ασυνείδητο ήταν το εξής: ” Ρίξε ό,τι θέλεις και εμείς θα ερχόμαστε να το παραχώνουμε”. Μπράβο. Σπουδαία διευθέτηση έκανε η δημοτική αρχή, “τηρώντας”  μάλιστα κάθε αρχή προστασίας της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

Συνεπώς,   το ερώτημα που απευθύνω στον κ. Κόκουρα είναι το εξής: τηρεί τις αρχές της νομιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος η διευθέτηση που κάνατε κ. Κόκουρα ; Έτσι πρέπει η δημοτική αρχή να επιλύει παρόμοια προβλήματα; Ωραίο παράδειγμα δίνετε στους δημότες. “Πετάξτε, παραχώστε, τελειώσαμε”.

Ξύπνα, κ. Κόκουρα!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ