ΜΕΣΑ ΣΕ 30’ ΛΕΠΤΑ «ΧΤΥΠΗΣΑΝ» ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Μόλις 30’ λεπτά της ώρας αποδείχτηκαν αρκετά για θρασύτατους διαρρήκτες που «χτύπησαν» διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας, καταφέρνοντας να αναστατώσουν όλο το σπίτι και να διαφύγουν έχοντας προλάβει να αφαιρέσουν χρήματα, φορητούς υπολογιστές και πιστωτική κάρτα.

Η διάρρηξη έγινε γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία των ενοίκων παραβίασαν την εξώπορτα διαμερίσματος στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή των Έξι Δρόμων και αφού περιόρισαν το σκυλί των ενοίκων στο μπάνιο αναστάτωσαν όλους τους χώρους και αποχώρησαν με τη λεία τους δίχως να γίνουν αντιληπτοί.

Έκπληκτοι οι ένοικοι του διαμερίσματος, που επέστρεψαν γύρω στις 5 το απόγευμα, βρήκαν την εξώπορτα παραβιασμένη και το σπίτι άνω-κάτω, για να διαπιστώσουν στη συνέχεια πως οι άγνωστοι εισβολείς είχαν αφαιρέσει κατά την απουσία τους 400 ευρώ μετρητά, δύο φορητούς υπολογιστές και μία πιστωτική κάρτα, ενώ τακτοποιώντας το «βομβαρδισμένο» σπίτι διαπίστωσαν πως αφαιρέθηκαν και προσωπικά αντικείμενα (ρολόι).

Σύμφωνα με εκτιμήσεις πρόκειται για περισσότερους από έναν δράστες που φαίνεται πως παρακολουθούσαν τον στόχο τους, αφού κατάφεραν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ερευνήσουν όλους τους χώρους του διαμερίσματος και να αποχωρήσουν δίχως να γίνουν αντιληπτοί, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση αξιολογώντας στοιχεία και παίρνοντας καταθέσεις που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των διαρρηκτών. Στο διαμέρισμα αναμένεται και η Σήμανση για την αξιοποίηση τυχόν στοιχείων που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ