ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Ο Δήμος Ελασσόνας θα λειτουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, για την προστασία των πολιτών, θερμαινόμενο χώρο σε 24ωρη βάση, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένονται, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε από την ΕΜΥ.

Για το λόγο αυτό ανοιχτό θα παραμείνει το Δημαρχείο Ελασσόνας και συγκεκριμένα η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου,  από το Σάββατο στις 17:00 μ.μ μέχρι και τη Δευτέρα στις 08:00 π.μ , σε 24ωρη βάση για τη φιλοξενία πολιτών.

Σε 24ωρη λειτουργία τίθεται και το τηλεφωνικό κέντρο του δήμου ( 24933 50200 ) για να δέχεται τηλεφωνικές αναφορές από πολίτες που χρειάζονται βοήθεια, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εν τω μεταξύ και ο Δήμος Τυρνάβου ενημερώνει ότι διατίθεται για διανυκτέρευση θερμαινόμενος χώρος, δίπλα στο ΚΑΠΗ Τυρνάβου, για τις ανάγκες των αστέγων κατά τη διάρκεια του ψύχους.

Καλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στο κινητό τηλέφωνο 6972 575052 (κ. Τρελόπουλος Σάββας), σε περίπτωση που αντιληφθούν περιστατικό που χρήζει βοήθειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ