ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΆΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 41ΧΡΟΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Θλίψη στην κοινωνία της Λάρισας από την απώλεια της Δήμητρας Δημητροπούλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών μετά από μάχη με σοβαρή ασθένεια. Για την απώλεια της 41χρονης Λαρισαίας εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά στο οποίο αναφέρει τα εξής:

“Είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετάμε ανθρώπους που φεύγουν πρόωρα από τη ζωή. Η συντοπίτισσα Δήμητρα Δημητροπούλου έφυγε πραγματικά πάνω στο άνθος της ηλικίας της, αφήνοντας πίσω της οικογένεια, παιδιά και πλήθος αγαπημένων φίλων. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όσους αυτή τη στιγμή βιώνουν εκ του σύνεγγυς αυτή την τραγική απώλεια, ανάμεσα σε αυτούς και στη θεία της, κ. Άννυ Ψάρρα-Περίφανου, αντιπρόεδρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, για την οποία γνωρίζω προσωπικά πόσο πολύ της στάθηκε τα τελευταία δύσκολα χρόνια της ζωής της”.

Η εκλιπούσα άφησε πίσω τον σύζυγό της, δύο παιδιά, μητέρα και λοιπούς συγγενείς, ενώ βαρύ είναι το πένθος και για την αντιπρόεδρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας Άννυ Ψάρρα που αποχαιρετά την αγαπημένη της ανεψιά.

«Η δική μας πριγκίπισσα, ο δικός μας άγγελος, πήρε τους δρόμους για τις γειτονιές των αγγέλων …..Τάνια μου, αστεράκι μου, κορίτσι μου όμορφο, χωρίς το χιούμορ σου, την τρυφερότητά σου, το χαμογελάκι σου, οι ζωές μας θα είναι άδειες .

Μαύρο, πυκνό σκοτάδι στις ψυχές μας σήμερα που ”φεύγεις ”…», αναφέρει η κ. Ψάρρα σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο, αποχαιρετώντας τον δικό της άνθρωπο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλει χθες στην εκκλησία Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ