ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ «ΜΗΔΕΙΑΣ» ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΛ-ΑΕΚ

Σε αναβολή λόγω «Μήδειας» οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (17.15) αναμέτρηση του σταδίου Αλκαζάρ ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.

Οι αποστολές των δύο ομάδων και οι αξιωματούχοι του αγώνα εμφανίστηκαν κανονικά στο γήπεδο, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης Ευστάθιος Γκορτσίλας διαπίστωσε ότι λόγω της χιονόπτωσης ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος για τη διεξαγωγή του ματς, αποφασίζοντας την αναβολή του για αύριο Δευτέρα (15/2) την ίδια ώρα (βάσει ΚΑΠ).

Νωρίτερα η ΠΑΕ ΑΕΛ και με αφορμή την πιθανολογούμενη αναβολή του ματς έσπευσε σε ανακοίνωση τονίζοντας τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, μπορούμε να εγγυηθούμε, λόγω του ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα και τους ανθρώπους, το γήπεδο μας να είναι έτοιμο για να διεξαχθεί ο αγώνας μας απέναντι στην ΠΑΕ ΑΕΚ αύριο 15/2/2021 το απόγευμα και ώρα 17:15, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση των διαιτητών και της διοργανώτριας αρχής, θα είναι παράνομη και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή από εμάς και επιφυλασσόμενα να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα.

Ο διαιτητής, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, αφού επιθεωρήσει το γήπεδο, το οποίο πράγματι αυτή την στιγμή είναι ακατάλληλο, να ορίσει ως ημέρα και ώρα έναρξης του αγώνα την αυριανή αντίστοιχα και δεν μπορεί να πάρει καμία άλλη απόφαση.

Το ίδιο πρέπει να κάνει και η διοργανώτρια αρχή.

Ήδη η χιονόπτωση έχει σταματήσει και η ΕΜΥ προβλέπει για αύριο μία ιδιαίτερη καλή ημέρα για την Λάρισα”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΑΕΚ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...