ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί επιχείρηση μηχανημάτων σε όλο το δήμο Τυρνάβου, με στόχο όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Γ. Γκάτσος να παραμείνουν ανοικτοί όλοι οι δρόμοι που συνδέουν μεταξύ του τις τοπικές κοινότητες αλλά και τις κοινότητες με το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της περιοχής.

Με δεδομένο ότι η χιονόπτωση συνεχίζεται και σε πολλές περιπτώσεις είναι έντονη ήδη μηχανήματα επιχειρούν στο δρόμο Τυρνάβου – Δαμασίου που λόγω της έντονης χιονόπτωσης αντιμετώπιζε πρόβλημα, ενώ γκρέιντερ καθαρίζει τις κεντρικές οδικές αρτηρίες στον Αμπελώνα και θα πραγματοποιήσει καθαρισμούς στους δρόμους προς Βρυότοπο, Ροδιά και Δελέρια.

Αλλα μηχανήματα επιχειρούν στο Αργυροπούλι και στην περιοχή Δένδρων – Πλατανουλίων, ενώ υπάρχει και μηχάνημα που αναμένεται να παρέμβει στην Πέρα Χώρα και στην πόλη του Τυρνάβου αν κριθεί αναγκαίο.

Ο κ. Γκάτσος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εξέλιξη της κατάστασης επισημαίνοντας ότι οι υπηρεσίες είναι επί ποδός και έτοιμες να επέμβουν όπου χρειαστεί ενώ υπάρχει και αρκετό αλάτι για να πέσει στους δρόμους ώστε να μην παγώσει το χιόνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ