ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 76 – 80 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε από την Παρασκευή η πλατφόρμα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στις ηλικίες 76 – 80 ετών, αφού όσο και αν προσπάθησαν να κλείσουν ραντεβού σε ένα από τα 2 νοσοκομεία της Λάρισας που μαζί με το Κ.Υ. Ελασσόνας είναι τα μόνα που εμβολιάζουν με το εμβόλιο της pfizer, δεν βρήκαν μία ανοικτή ημερομηνία μέχρι και το τέλος Μαρτίου.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς, όπως ενημέρωσαν το paidis.com έσπευσαν και σε φαρμακοποιό για να εισπράξουν και από εκεί την ίδια αρνητική απάντηση.

Αν μη τί άλλο θα πρέπει άμεσα το υπουργείο Υγείας να παρέμβει και να εξηγήσει τί συμβαίνει, αφού ή δεν υπάρχουν οι κατάλληλες ποσότητες εμβολίων για να εμβολιαστεί η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, οπότε χρειάζονται επιπλέον ποσότητες ή έχουν φρακάρει τα 2 νοσοκομεία με τους υπόλοιπους εμβολιασμούς και τη 2 δόση για εμβολιασθέντες ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Εκτός αι αν ισχύει αυτό που υποστήριξε ένας από τους διαμαρτυρόμενους, υποψήφιους για εμβολιασμό, ότι το υπουργείο φρόντισε να δώσει πλήρη κάλυψη στους ηλικιωμένους της Αθήνας και αδιαφόρησε για την υπόλοιπη χώρα.

Κάθε απάντηση δεκτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ