ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε την κατάσταση του οδικού δικτύου σήμερα το πρωί

Παγετός και τσουχτερό κρύο με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά νωρίς το πρωί τους -5 βαθμούς Κελσίου είναι το σκηνικό που στήνεται για δεύτερη μέρα στη Λάρισα. Ανάλογη η εικόνα σε ολόκληρο τον νομό, με το Λιβάδι Ελασσόνας και τα Φάρσαλα να βλέπουν το θερμόμετρο να κάνει «βουτιά» δείχνοντας -11 και -10 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ στους -6 ξύπνησε η Σπηλιά Κισσάβου, με τον Τύρναβο να προετοιμάζεται και για μια δύσκολη νύχτα, αφού σύμφωνα με τις προβλέψεις ο υδράργυρος θα πέσει στους -8 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός θα συνεχιστούν για τουλάχιστον ένα ακόμη εικοσιτετράωρο, ενώ η «Μήδεια» απομακρύνθηκε από τη Θεσσαλία χτυπώντας πλέον την Εύβοια και την Αττική.

ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, διεξάγεται ως εξής:

– Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία:

  • στην επαρχιακή οδό Καλλιπεύκης – Παλ. Παντελεήμονα και
  • στην επαρχιακή οδό Καρίτσας – Σπηλιάς (μέσω Αριόπρυνου).

– Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • στην επαρχιακή οδό Ανατολής – Μεγαλόβρυσου Αγιάς,
  • στην επαρχιακή οδό Σκλήθρου – Καλαμακίου Αγιάς, από τοπική κοινότητα Ελάφου έως τοπική κοινότητα Σκλήθρου,
  • στην επαρχιακή οδό Στομίου – Καρίτσας Αγιάς,
  • στην επαρχιακή οδό Τεμπών – Αμπελακίων,
  • στην επαρχιακή οδό Συκουρίου – Σπηλιάς και
  • από το 7ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γόννων – Καλλιπεύκης
  • στην επαρχιακή οδό Καρίτσας – Κόκκινου Νερού

ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ… «ΧΑΤΖΑΡΙΑ» 

Ήλιος με δόντια το πρωί της Δευτέρας στη Λάρισα, με τους Λαρισαίους να… ξεμυτίζουν προς το μεσημέρι απολαμβάνοντας την ηλιοφάνεια μα και έχοντας το νου τους σε σημεία-παγίδες λόγω του παγετού.

Θετικά τα σχόλια στα «πηγαδάκια» για τον καθαρισμό της κεντρικής πλατείας, πιστοί στο ραντεβού τους οι μεγαλύτεροι απέφυγαν τις… κακοτοπιές που εντοπίστηκαν στα ανήλια, ενώ τα γνωστά στους παλιότερους «χατζάρια» έκαναν την εμφάνισή τους σε στέγες και προσόψεις κτιρίων.

Όσο για την ανθισμένη μανόλια που ξεγελάστηκε από τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών, μάλλον τα καταφέρνει διατηρώντας με πείσμα τον πανέμορφο (αν και εμφανώς ταλαιπωρημένο) στολισμό της.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ