ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

«Στον Ν. Λάρισας συνεχίζεται κανονικά και βάσει προγραμματισμού ο εμβολιασμός των 10 Εμβολιαστικών Κέντρων  ήτοι:  2 Νοσοκομείων, 6 Κέντρων Υγείας και 2 Περιφερειακών Ιατρείων», επισημαίνεται σε επίσημη ανακοίνωση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, μόνο που η πραγματικότητα έρχεται να τους διαψεύσει, τουλάχιστον όσον αφορά στο Περιφερειακό Ιατρείο της Νίκαιας Λάρισας!

Σύμφωνα με τον πίνακα που δόθηκε στη δημοσιότητα από την 5η ΥΠΕ για τις 17/2/2021 και τα 36 προγραμματισμένα ραντεβού από το σύστημα πραγματοποιήθηκαν κανονικά, την ώρα που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com το απόγευμα της Τετάρτης κανένα ραντεβού δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά πως ο εμβολιασμός τους δεν θα γίνει λόγω τεχνικού προβλήματος.

Σημειώνεται πως το ίδιο συνεχίζει να συμβαίνει και από το πρωί της Πέμπτης, με τους υπεύθυνους να ενημερώνουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τους ανθρώπους που είχαν ραντεβού μέσω συστήματος πως αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί.

Τα ερωτήματα είναι πολλά, με αναγνώστες της σελίδας να επικοινωνούν μαζί μας κάνοντας γνωστό το ζήτημα που προέκυψε, μα εκφράζοντας και την απορία τους για την επίσημη θέση της 5ης ΥΠΕ που επιμένει να συμπεριλαμβάνει το Περιφερειακό Ιατρείο Νίκαιας στη λίστα με «τα όλα βαίνουν καλώς και λειτουργούν κανονικά».

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ