ΔΕΚΤΗ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ

Δικαίωση για την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς με απόφασή του το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή ομόφωνα την έφεσή της κατά της ΕΙΜ, σε μια υπόθεση που απασχόλησε έντονα τη «βυσσινί» ΠΑΕ, μετά και την ανάκληση δελτίων ποδοσφαιριστών της και τη μη πραγματοποίηση του αγώνα με τη Λαμία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση “Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση:

Δέχτηκε ομόφωνα και κατ’ ουσίαν την από 10.02.2021 έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της υπ’ αριθ. 408/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ΕΠΟ. Απέρριψε ομόφωνα και κατ’ ουσίαν την από 16.02.2021 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Λαμία υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ”.

Ευχάριστη η εξέλιξη, με τη συνέχεια να αναμένεται πλέον εντός των αγωνιστικών χώρων, όπου και η ΑΕΛ θα δώσει μάχη για την παραμονή της, αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο ματς στο Περιστέρι με αντίπαλο τον δυνατό Ατρόμητο.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Όσον αφορά τον αγώνα της 6ης Φεβρουαρίου με αντίπαλο τη Λαμία, η ΠΑΕ ΑΕΛ έχοντας στα χέρια της την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναμένεται πλέον να απολογηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού της Λίγκας ζητώντας τη διεξαγωγή του αγώνα που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της ανάκλησης των δελτίων.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ