Ο Γ. ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ

“Τι κάνετε έτσι; Σιγά 250.000 σπίτια δεν έχουν ρεύμα για 3 μέρες. Ε! και; Άλλοι τόσοι δεν έχουν νερό! Ε! και; Έκλεισε ο εθνικός δρόμος! Ε! και; Ο χιονιάς φταίει! Σιγά μην φταίει το επιτελικό κράτος των αρίστων! #έχασαν το μέτρο#”.

Ακόμη να συνέλθουν ορισμένοι με το παραπάνω σχόλιο που έκανε την εμφάνισή του σε δημόσια ανάρτηση προκαλώντας συζητήσεις και όχι μόνον στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, καθώς πρόκειται για… φίλια πυρά που εκτοξεύτηκαν από τον πολιτευτή της ΝΔ Γ. Αδαμούλη.

Πολλά τα νεύρα και ακόμη μεγαλύτερο το παρασκήνιο στην τοπική ΝΔ, ενώ μέρες πριν ο ίδιος πολιτευτής τοποθετήθηκε δημοσίως (για μια ακόμη φορά) και για τοπικό στέλεχος που «βλέπει» βουλευτική λίστα περιγράφοντας τα εξής:

«…αυτός θα “πληρώσει” για όλες τις πολιτικές αλητείες που έκανε σε βάρος μου. Την κατάλληλη στιγμή θα πρέπει να απαντήσει για πολλά κ δημόσια. Ξέρει αυτός κ τι έκανε κ τι έλεγε σε καφέ στην Νέα Πολιτεία με την παρεούλα του. κ άλλα πολλά!!!».

Σ.Σ. Όχι, το ότι τέθηκε από ορισμένους ζήτημα διαγραφής του πολιτευτή που τοποθετήθηκε τοιουτοτρόπως δεν επιβεβαιώνονται…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ