ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

Ξύπνησε μνήμες η «Μήδεια», κακό πράγμα τα αρχεία, από το δικό μας λοιπόν ανασύραμε το εξής: “Μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία- και μάλιστα όχι τόσο έντονη- αποδείχθηκε αρκετή για να αναδειχθεί και πάλι η ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού. Ποιος φταίει που μια προαναγγελθείσα χιονόπτωση έγινε η αιτία να κλείσει ο βασικότερος δρόμος της χώρας;

…. Η απάντηση είναι μία λέξη. Ανικανότητα”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το όχι και τόσο μακρινό 2017 το γραφείο τύπου της ΝΔ, με αφορμή την επέλαση της «Αριάδνης».

Μιας «Αριάδνης» που κράτησε στην κατάψυξη για ένα δεκαήμερο και πλέον ολόκληρη τη χώρα, με ολικό παγετό για μέρες και τα εκχιονιστικά να δουλεύουν «στα κόκκινα» μερόνυχτα ακόμη και στο κέντρο της Λάρισας, όπως και σχεδόν στο σύνολο της χώρας.

Στις 23/12/2017 καταγράφηκε η αντίδραση της λαλίστατης- ως αντιπολίτευση τότε- Νέας Δημοκρατίας, όσο για τα τωρινά χάλια ούτε λέξη, με μια «Μήδεια» που σαφώς πέρασε και δεν ακούμπησε σε σύγκριση με το ’17.

Εκτός πια και περιμένουν πρώτα να σηκωθούν από τα… γόνατα όπου μεταδίδουν οι ρεπόρτερ, για να μας ενημερώσουν όλοι μαζί για το φιάσκο της εθνικής οδού και τα μπλακ άουτ που βύθισαν στο σκοτάδι ολόκληρες περιοχές.

Αλλά είπαμε, τα γραπτά μένουν, όπως και τα συμπεράσματα περί ανικανότητας…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ