ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ ΣΕ 120 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ

Ειδική διανομή σε 120 οικογένειες με ανήλικα παιδιά, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Η διανομή αυτή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ελασσόνας από τις 10.00 π.μ μέχρι 14.00 μ.μ. και η ενημέρωση των ωφελουμένων θα γίνει με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: Αλεύρι Σίτου, Γάλα Μακράς Διάρκειας, Ελαιόλαδο, Ζυμαρικά, Μαρμελάδα, Μέλι Ανθέων, Πραλίνα Φουντουκιού, Οδοντόβουρτα, Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης και Σκόνη για πλύσιμο Ρούχων.

Ειδικά για τις οικογένειες με τέκνα έως 2 ετών θα διανεμηθούν συμπληρωματικά Γάλα Εβαπορέ, Κρέμα Δημητριακών και Κρέμα Ριζάλευρο.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, μέσω εκπροσώπου με εξουσιοδότηση.

Λόγω της πανδημίας Covid-19 οι ωφελούμενοι πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ώρα που θα τους υποδεχθεί για την αποφυγή συνωστισμού, τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας μάσκα.

Υπενθυμίζεται ότι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, πληρούν τα κριτήρια της υπ’ αριθμ.Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β’1474/28.04.2017) και έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα του ΚΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διευκόλυνση ωφελουμένων με προβλήματα μετακίνησης, οι δικαιούχοι μπορούν να καλέσουν το γραφείο ΤΕΒΑ  και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα 2493025440 και 6945591722.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...