ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FOOD EXPO 2021 ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας , με συνολική από κοινού επιδότηση 66% (κόστος συμμετοχής ανά τ.μ. 220 ευρώ +ΦΠΑ), στην έκθεση  FOODEXPO 2021.

Η  Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO, θα πραγματοποιηθεί  στην Αθήνα από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2021  στο Athens Metropolitan Expo καταλαμβάνοντας 50.000 τ.μ. στα οποία θα συμμετέχουν επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων ποτών και κρασιού  από όλον τον κόσμο.

Με το συνδυασμό φυσικής παρουσίας  και ψηφιακών υπηρεσιών καθώς και με  τη λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας εκθετών και επισκεπτών, η κορυφαία επαγγελματική  έκθεση για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών  θα λειτουργήσει και το 2021 ως μια  πλατφόρμα καινοτομίας στην εποχή του βιομηχανικού μετασχηματισμού.

Η  FOOD EXPO HYBRID με κεντρικό μήνυμα : restart your business εγκαινιάζει τη νέα εποχή και δίνει το έναυσμα  για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ομαλοποίηση της αγοράς των τροφίμων και ποτών.

Από τις  29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2021, η πρώτη υβριδική έκθεση στην χώρα θα δώσει την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους  σε χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς αγοραστές που θα έχουν είτε φυσική παρουσία στην έκθεση είτε ψηφιακή για όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν  και να συνάψουν επικερδείς  συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

OΙ ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρίας τους και τα τ.μ. που επιθυμούν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/jVNH461bn8HwQSHf7  (αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ. 2510536900) το αργότερο μέχρι 26-2-2021 (ημέρα Παρασκευή).

Νέα προϋπόθεση συμμετοχής, λόγω της πανδημίας covid, είναι η κατοχή περιπτέρου τουλάχιστον 9 τ.μ. από κάθε εταιρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ