ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ VOL 141

Ότι ο κήπος ήτο ανθηρός τις προηγούμενες ημέρες διότι ξεγελάστηκε σφόδρα υπό τας Αλκυονίδας το γνωρίζαμε, αίφνης δε και με την επέλαση της «Μήδειας» προέκυψε και χιόνι, συνελόντι ειπείν και με το δίκιο βουνό να αναρτηθεί από τη συμβία του τρισμέγιστου το επικό «χίων πίπτει. Το κέαρ έχομεν θερμόν» και αδυνατώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο ενίσταται το διαδίκτυο, όταν μάλιστα τα πανέμορφα σκουφάκια του ζεύγους προσθέτουν παραδοσιακές νότες ανεμελιάς στην όλη εικόνα.

Τώρα κάτι ανεπίτρεπτοι χαρακτηρισμοί και περιγραφές τύπου «η παλινδρομική κίνηση ισχύος επί καθέτου άξονος, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου» ουδόλως θα πρέπει να πτοούν το ζεύγος, μα και τους καταπονημένους της εθνικής οδού, που με το άνοιξε-κλείσε με 5 πόντους χιόνι περιγράφουν ως άνω τους κυβερνητικούς χειρισμούς, σχόλια που ως εκπομπή ουδόλως ασπαζόμαστε ακροατή μου έκπληκτε, ομού και ξεπαγιασμένε.

Διότι σε κήπο ανθηρό φύεται ως γνωστόν κάθε καρυδιάς καρύδι, πόσο δε μάλλον όταν διαβιείς στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας με κυβέρνηση «αρίστων» που κινείται σε συγκεκριμένο δίπτυχο δια πάσαν νόσον, καθώς όπως προκύπτει δύο είναι οι άξονες που λύνουν τα χέρια στον τόπο: η τηλε-εκπαίδευση/τηλε-εργασία και οι ένστολοι του κυρ-Μιχάλη.

Και εξηγούμαι, είδες κρούσματα στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς και πάει λέγοντας; Ανοιγοκλείνεις παραθύρια και δεν πιάνει; Μπουγάδιασε το πόπολο από τηλεοράσεως για την… αστοχία της Ικαρίας (που δεν φτάνει που πήγαμε και ας είμαστε τρίτο κόμμα στο νησί), ρίξε και μια «τηλε» κατά περίπτωση και αν δεν δεις χαΐρι ξαμόλησε τα παιδιά του προστασίας του πολίτη να κάνουν τη δουλειά και καθάρισες.

Τώρα κάτι απορίες για εμβολιασμούς, μειωμένα τμήματα στα σχολειά μας, ενίσχυση και στήριξη των νοσοκομείων και λοιπές αηδίες καλό θα ήτο να μην πέφτουν στο τραπέζι, διότι και την εκπομπή συγχύζουν και την κυβερνητική μπουχάρα τραβούν κάτω από τα πόδια του άρχοντος που κυβερνά, που με αφορμή τον κακό μας τον καιρό σήμανε συναγερμό για τις άσκοπες μετακινήσεις πριν σπεύσει να απολαύσει το καφεδάκι του στο γραφικό Κολωνάκι έτσι για την… αλητεία.

Με πολλούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα παιδιά που επιμένουν να ερωτεύονται και δίχως πολλά-πολλά, καθότι «το κέαρ έχομεν θερμόν» και τα υπόλοιπα περισσεύουν γιατρέ μου, πάμε τραγούδι. Στα πλατό της εκπομπής φίλος αγαπημένος και από τη συχνότητα και τη φωνή του Γιάννη Πάτρα ακούμε δυνατά «ΕΝΑ ΚΕΡΜΑ», σε στίχους Χρ. Τσέτα και μουσική Γ. Πάτρα.

Καλοτάξιδο και καλή μας ακρόαση…

Χικ FM

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ