ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι αλλαγές που προωθούνται με σαρωτικό τρόπο τους τελευταίους μήνες στην εκπαίδευση, συμπυκνώνουν την στρατηγική κατεύθυνση για διεύρυνση του πεδίου εμπορευματοποίησής της, τη μεγαλύτερη κατηγοριοποίηση των μαθητών και τη συνολική υποβάθμιση του μορφωτικού επιπέδου, υπό το βάρος της άμεσης ενίσχυσης της αγοράς εργασίας.

Δεν είναι τυχαίο πως τις παραπάνω κατευθύνσεις επικροτούν ανοιχτά η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ), ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων (ΣΙΣ) και άλλοι επιχειρηματίες του κλάδου, με χαρακτηριστικές ανακοινώσεις και επίσημες συνεντεύξεις, με έκδηλο επενδυτικό ενδιαφέρον σε διάφορους τομείς.

Δίπλα σε μια σειρά αντεργατικών νομοσχεδίων που χτυπάνε ευθέως εργάσιμο χρόνο, συνδικαλιστική δράση, τα ν/σ για τη Δημόσια εκπαίδευση, την Ιδιωτική, την Επαγγελματική Εκπαίδευση, μέχρι και τις τρέχουσες αλλαγές στην Τριτοβάθμια, θα επιφέρουν άμεσο αντίκτυπο και στις συνθήκες εργασίας στους χώρους  μας.

Ως εκ τούτου συμμετέχουμε στην ανοιχτή διαδικτυακή πανελλαδική σύσκεψη των πρωτοβάθμιων σωματείων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 18:30Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου μας να λάβουν μέρος.

Το link της σύσκεψης είναι:

https://us05web.zoom.us/j/5398002559?pwd=cVI3SzNYQWJYaW5TZThKRVQrOU9QZz09

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ